skip to main content
Samen werken aan een mooier Nederland

Hét antwoord op complexe vraagstukken

Publiquest is opgericht in 2016 als strategische samenwerking tussen drie toonaangevende communicatiebureaus. Vandaag de dag werken we volledig geïntegreerd samen als één communicatiebureau.

We hebben een voorliefde voor uitdagende opdrachten op het snijvlak van participatie, communicatie en visualisatie, en waarvoor vaak ook onderzoek nodig is.

Publiquest bestaat uit Leene Communicatie uit Gouda, Maatschap voor Communicatie uit Utrecht en Vorm Vijf uit Den Haag.


Samen werken aan een mooier Nederland

Werken aan een mooier Nederland. Dat is waar Publiquest voor staat en voor gaat. Als communicatiecoöperatie bieden wij dienstverlening op het gebied van:

Publiquest is als coöperatie partner van de rijksoverheid en diverse provincies en gemeenten. Maar ook voor kleinere, niet aanbestedingsplichtige opdrachten kunt u bij ons terecht.


Onze sociaal maatschappelijke impact vergroten

Publiquest is als coöperatie een organisatie zonder winstoogmerk. Wij richten ons op maximale maatschappelijke impact en rendement.
Publiquest is daarom medefinancier van de bijzondere leerstoel strategische communicatie aan de UvA. We investeren in een partnership met beroepsvereniging Logeion en het Centrum Strategische Communicatie. Zo dragen we onder meer bij aan het Nationaal Congres Publieke Communicatie (PubCom) en C-Day. Ook investeren wij in projecten, programma’s en initiatieven die een stem verdienen en in de ontwikkeling van nieuwe communicatieoplossingen.